25jaar

Hartelijk welkom bij Van Wijngaarden Staalconstructies!

Ons bedrijf is een moderne allround onderneming gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige staalprodukten. Gezien onze flexibele instelling en gerichte aanpak zijn wij in staat om snel op uw specifieke wensen in te springen en te zorgen voor korte levertijden. 

Al het tekenwerk gebeurt met HiCad 3D en Autocad 2D, waardoor mogelijke fouten in de maatvoering tot praktisch nul worden gereduceerd.

De levering van het benodigde staal wordt verzorgd door een aantal geselecteerde staalleveranciers welke garant staan voor korte levertijden en kwalitatief hoogwaardig staal, tegen een scherpe prijs.

Voor de conservering van uw staalconstructie hebben wij een vaste samenwerking met een verzinkerij, spuiter en poedercoater welke de kwaliteit en levertijd kunnen waarborgen die wij u willen bieden.

Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk waarbij het voor ons vanzelfsprekend is dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Wij hopen u door deze website een goede indruk te geven van ons bedrijf. Heeft u nog vragen of wil u contact met ons opnemen, klik dan hier.